Тревога: Светът имал запаси от порно едва до средата на

...
Тревога: Светът имал запаси от порно едва до средата на
Коментари Харесай

Мрежата се къса от смях заради това народно творчесто за COVID-19

Тревога: Светът имал ресурси от порно едвам доникъде на май

“Люлека ми замириса.
А зефирът заразниса
мирис люлеков над нази –
от любовен мирис талази…”

Кажете в този момент какво е желал да каже създателят, а! Как какво? Дедо Вазов е пределно явен – иде пролет, природата разцъфва, любовни трепети се носят из въздуха,… та никак бива ли ние да си седим, озаптени по домовете? Когато обаче има предпочитание, има и метод:
Къде беше до момента?

Разхождах се с кучето!
Ама ние нямаме куче?!
Е, на улицата се срещнах с едно…

Подобни разговори занапред всеобщо ще се чуват. Факт е, че кучетата се трансфораха в извънредно липсващ продукт в последно време. Забелязвате ли, че дори и помиярите взеха да изчезват от улиците? Такава голяма разлика в съотношението търсене/предлагане за лаещи четириноги не е имало от времето, когато у нас бе цялостно с виетнамски гастарбайтери. Даже читатели алармират, че са забелязали онлайн публикация:

“Продавам куче, родено през февруари 2010 година, на 20 000 километра.”

Еми, чудесна оферта – тъкмо е създадено за разходки, в случай че е и от порода с невисок разход – какво повече му би трябвало на човек. Други пък намират разтуха и метод за поддържане на добра форма посредством домакински фитнес.

“Занесох си лежанката за повдигане на тежести в мойта стая, та да си упражнявам там на място – споделя млад и здрав българин. В неделя сутринта обаче, до момента в който аз още дремя, баба ми пуснала прахосмукачка.

В един миг обаче леко се събуждам от воя на машината, току-до мен, разтварям едното око и – какво да видя!

С дясната ръка баба ми бута прахосмукачката, с другата хванала щангата, вдигнала я от пода и мърморейки “Аман от тия железа” постепенно я изнася към антрето, с цел да не є пречи в чистенето…80 кила дискове бях качил, братче, представяш ли си – тя с едната ръка!”

Мда-а-а… Как мислите се казвала бабата на този нашенски левент?

Не, не е Илийца, не се подвеждайте от Вазов първоначално. Бонка се казвала, само че мисълта ни е, че дорде има такива баби, тоз народ няма да се затрие, аферим, бабо, машаллах…

И една тревожна вест, донесена ни от обичания уебсайт Не! Новините, който постоянно е безусловно сериозен по своему:

Българска академия на науките – Нов обезпокоителен математически модел начертаха с треперещи ръце учените от Българска академия на науките.

Според данните светът ще е изгледал цялото порно доникъде на май при актуалните темпове на ескалираща консумация.

“Ако не заоблим кривата, тя ще щръква от ден на ден и повече. Порното ще свърши, което значи, че от ден на ден и повече хора няма да свършват. Ад!” – тревожат се математиците.

И жизнен, оптимистичен край, откраднат от пост във фейсбук, както постоянно: “Пролет е и ни съ едосвайте, в случай че птиче ви се изцвъка върху кухата пача – просто бъдете признателни, че кравите не могат да летят…”

Източник: Труд бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР