Тревър Рийд, бивш морски пехотинец на САЩ, задържан в затвора

...
Тревър Рийд, бивш морски пехотинец на САЩ, задържан в затвора
Коментари Харесай

Морски пехотинец от САЩ е изпратен в руската затворническа болница, заради гладна стачка

Тревър Рийд, някогашен морски пехотинец на Съединени американски щати, арестуван в пандиза в Русия, е бил изместен в здравното заведение на пандиза, откакто разгласи гладна стачка предишния месец, заяви организация Интерфакс, представена от юристите му през днешния ден, съобщи Ротерс.

30-годишният тексасец излежава присъда от 9 години затвор, откакто беше наказан за застрашаване на живота на двама служители на реда, до момента в който беше пийнал на посещаване в Москва през 2019 година Той отхвърли обвиняванията и Съединените щати нарекоха процеса против него " спектакъл на парадокса. "

„ Тревър Рийд е изместен в лечебното заведение на затворническата колония “, оповестиха за Интерфакс неговите юристи Сергей Никитенков и Виктория Буклова. " Той отслабна по време на гладната си стачка. "

Родителите на Рийд споделиха предходната седмица, че Рийд е оповестил гладна стачка в символ на митинг против слагането му в изолацията и неналичието на подобаваща здравна помощ макар опасенията, че има туберкулоза.

Те споделиха, че Рийд е бил в контакт със пандизчия с дейна туберкулоза през декември, само че синът им не е бил тестван за заболяването, макар бързото утежняване на здравето му.

Руската държавна затворническа работа удостовери, че Рийд е оповестил гладна стачка на 28 март, с цел да стачкува против дисциплинарните санкции против него, само че сподели, че неведнъж е давал негативна проба за туберкулоза.

Федералната пенитенциарна работа дефинира здравето на Рийд като приемливо, като съобщи, че той не е влизал в контакт с никого, измъчен от туберкулоза и че положението му се следи деликатно.

Рийд също провежда гладна стачка предходната година, с цел да стачкува против лишаването от независимост и хипотетичните злоупотреби с права, преди да я анулира съвсем седмица по-късно, откакто е измършавял.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР