Третото издание на квАРТал Фестивал ще преобрази карето между бул.

...
Третото издание на квАРТал Фестивал ще преобрази карето между бул.
Коментари Харесай

Третият софийски "квАРТал Фестивал" ще е през септември

Третото издание на " квАРТал Фестивал " ще преобрази карето сред бул. " Мария Луиза ", бул. " Раковски ", бул. " Сливница " и бул. " Левски " на 14, 15 и 16 септември, оповестиха уредниците от " квАРТал колектив ".

Културата, архитектурата и историята на креативната зона ще са в основата на тазгодишното издание на фестивала, чието мото е " РЕстарт: квАРТал отвръща на времето ". Затова уредниците канят всички актьори, архитекти, урбанисти и въобще хората, които имат отношение към изкуството, историята и архитектурата, да се причислят към фестивала.

За задачата е належащо да подадат планово предложение за артистична или друга тематично обвързвана изява в границите на фестивала, което интерпретира и осмисля градската среда на " квАРТала ". Описание на плана, както и малко CV, могат да се изпращат на имейл [email protected] до 30 юли 2018 година

Всички изпратени кандидатури ще минат селекция от членовете на " квАРТал колектив " и определените ще бъдат включени в програмата на тридневното събитие.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР