Третокласничката Виктория Цветанова от Враца дари косата си на Асоциацията

...
Третокласничката Виктория Цветанова от Враца дари косата си на Асоциацията
Коментари Харесай

За пример! Третокласничка от Враца дари косата си на Асоциацията за превенция на рака /снимки/

Третокласничката Виктория Цветанова от Враца подари косата си на Асоциацията за предварителна защита на рака „ Промени живота си в този момент “, научи BulNews. Асоциацията за предварителна защита на рака приема дарения във тип на коса, от която гратис създава перуки и ги подарява на онкоболни, които не могат да си разрешат да си ги купят.
Вики се усеща задоволена и прелестно с новата си прическа. Да дариш косата си, с цел да повдигнеш духа и самочувствието на онкоболен, е образец за достойнство и човещина.
Виктория споделя, че един път нейната майка и посочила в обществените мрежи фотография на дете, което си рисува коса. Тя показала интерес, за какво се случва това. Майка ѝ ѝ обяснила, че детето е болно от рак и вследствие на лекуването е останало без коса. Вики толкоз се натъжила, че незабавно взела решение да остави косата си да порасте, след което да я подари за онкоболен. Така 2 години Виктория живее с тази идея и не подстригва своята коса. Идеята приема и нейната по-малка сестра, която прави същия жест. Два дни преди рождения си ден Виктория отрязва косата си и я подарява на Асоциацията за предварителна защита на рака „ Промени живота си в този момент “. За проявената благородна постъпка Виктория Цветанова беше наградена с почетна грамота от управлението на учебното заведение, в което учи и получи признателен адрес от Асоциация „ Промени живота си в този момент “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР