Третият по ред мастер клас за ученици по проект Младите

...
Третият по ред мастер клас за ученици по проект Младите
Коментари Харесай

Трети мастер клас събра старозагорски ученици по проект „Младите в атака“

Третият по ред мастер клас за възпитаници по план „ Младите в офанзива “ се организира през днешния ден в общинската зала „ П.Р.Славейков “. Той е част от неповторима младежка стратегия, която цели повишение на класическите и цифровите медийни умения на подрастващите.

Младите бъдещи публицисти са от Второ главно учебно заведение „ П.Р.Славейков “, Шесто главно учебно заведение „ Свети Никола “, Спортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “ и новооткритата гимназия ПГКНМА „ Проф. Минко Балкански “. В събитието се включи и младият кмет на Стара Загора Гергана Желева.

В ролята на лектори бяха зам.-кметът по „ Образование, опазване на здравето и обществени действия “ Иванка Сотирова и омбудсманът на общината Надежда Чакърова.

„ Искам да ви пожелая да бъдете упорити, усвоявайте нормите на държание, учете се кое е вярно и по какъв начин да го постигате. Контролирайте себе си, трупайте познания и не се отхвърляйте от задачите си “, приветства младежите зам.-кметът на Стара Загора.

Общественият медиатор показа своя опит и разкри сърцевината на работата си.  Надежда Чакърова пожела на младите да имат кураж и да бъдат посланици на положителния звук, изключително в днешното забързано и от ден на ден цифрово време.

Учениците получиха опция за изява като им бяха предоставени четири тематики от вестник „ Национална бизнес поща “, по които ще имат шанса да създадат свои авторски изявления и да вземат участие в печатното му издание и в уеб страницата.

Своите опит, знания и тънкости на специалността показа с младежите и Виктория Стоянова – шеф на Фондация „ Постижения “ и ръководител на медиен конгломерат „ Национална бизнес поща “. Сред гостите в залата бяха още Станимир Стоянов - президент на Международна академия за високи достижения „ Сър Исак Нютон “ и Петър Драгиев - началник на план „ Младите в офанзива “, както и Радослава Рашева - виновен редактор на „ Национална бизнес поща “.

Изненадата, която накара лицата на младите да засияят, е предлагането да вземат участие в двуседмичен заплатен летен стаж към „ Национална бизнес поща “. Така те ще имат своя същински опит и досег с изкуството на журналистическата специалност.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР