“Третият мандат е отговорност към българското общество, което категорично даде

...
“Третият мандат е отговорност към българското общество, което категорично даде
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Българското общество очаква стабилно управление и край на изборната спирала

“Третият мандат е отговорност към българското общество, което изрично даде поръчка, че желае устойчиво ръководство и край на тази серпантина от избори. ” Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на Нова телевизия.  
Той изясни, че третият мандат е спешен и нормално стига до партията, която има максимален късмет да предложи  работещо решение. “Смятам, че ние доказахме и в този парламент, и в предходните, че сме партията, която съумява да откри разговор с всички ”, добави той. 
“Свикахме нашия групов орган. Очакваме той да ни даде мандат за диалог с всички политически сили. И то лидерска среща - нещо, което не е правено скоро. Ако на тази среща ние забележим, че има настройка в партийните водачи за разговор и търсенето на решения, идната стъпка е да стартираме диалози по политики и по личен състав. ”, очерта процеса оттук насетне Зафиров.  
По думите на социалиста Българска социалистическа партия ще предложи по-различен метод от опита на първите две партии - вместо нещата, които разделят, ще изведе на напред във времето сплотяващите цели.  
“Такива са напъните за приемане на бюджет. Това е извънредно сериозен въпрос, защото при 16,9% инфлация, ние работим с бюджета от предходната година. Друга такава тематика е Шенген. Има още законодателни промени, които би трябвало да се създадат, с цел да сме сигурни, ще този път няма да има оттегляне ”, уточни депутатът от левицата. 
“Умерен оптимист съм за сформиране на постоянно държавно управление ”, сподели в умозаключение Атанас Зафиров. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР