Трети млад мъж отне живота си със скок от Аспаруховия

...
Трети млад мъж отне живота си със скок от Аспаруховия
Коментари Харесай

За 6 дни: Трети млад мъж отне живота си със скок от Аспаруховия мост

Трети млад мъж лиши живота си със скок от Аспаруховия мост във Варна единствено в границите на шест дни.

 За 3 дни: Двама младежи завършиха живота си със скок от Аспаруховия мост Виж още

Около 3.45 часа на 3 декември на тел. 112 е подаден сигнал от инцидентни водачи, че лек автомобил е спрял на моста. Водачът излязъл от колата, прекрачил перилата и полетял надолу. 

Самоличността му е открита - 39-годишният Недялко Георгиев от Добрич. Екипи на полицията и " Морска администрация " издирваха тялото му в продължение на няколко дни, само че несполучливо. Затова и издирвателната интервенция е прекъсната.

Късно нощес брачната половинка му Теодора помоли за помощ в обществените мрежи.

" Скъпи другари, Недялко изчезна под Аспаруховия мост преди 5 дни. Имам зов към всички, МОЛЯ всеки, който може да се включи в търсенето му по суша да пристигна в събота и неделя под Аспаруховия мост в 8:30 ч. тъй като управляващите прекратиха търсенето, а моят Недялко още го няма ", написа обезверената млада жена.

Теодора Георгиева прикани в търсенето с изключение на по суша да се включат и доброволци с лодки.



На 28 ноември околните на 27-годишния ученик на Тракийския университет в Стара Загора доктор Йордан Кънчев разпространиха фотографията му в обществените мрежи с молба за помощ. От фамилията му написаха, че след 15.30 часа в понеделник младият мъж излязъл на разходка в Морската градина и липсващ безследно. Телефонът му бил отвън обсег, а издирването му от другари останало без резултат.

На идващия ден тялото на млад мъж бе извадено от канала под Аспаруховия мост. След различаване е открито, че то е на доктор Кънчев.

Няколко часа по-късно консуматори на обществената мрежа алармираха за изоставена кола на Аспаруховия мост. На място бяха изпратени екипи на полицията. Установено е, че 18-годишният водач на колата, който е от варненско село, спрял на оборудването и скочил през перилата. Младежът е умрял на място след рухване в сухата част под моста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР