Треперим! Не можем да скрием изненадата, която настъпи в момента,

...
Треперим! Не можем да скрием изненадата, която настъпи в момента,
Коментари Харесай

Кристиан Костов влиза в K-pop групата BTS? Певецът не прилича на себе си, шашна всички

Треперим! Не можем да скрием изненадата, която настъпи сега, в който видяхме най-новата фотография на Кристиан Костов. Хора, артистът не наподобява на себе си на ново селфи, което постна в Instagram. Ако би трябвало да сме почтени, Костов не е изглеждал по-добре!

Виж още: Добре пристигнала в клуба: Данна дебютира новите си гърди в тясна черна рокля на голо?

Не знаем дали ще се съгласите, само че Крис е замязял на заслужен член на корейската K-pop група BTS. Костов е написал в копито към фотото си " K-drama ". Буквата К значи името на звездата, а останалото може и сами да си го разгадаете. Певецът явно се заиграва с наименованието на нашумелия музикален род.

Виж още: Добре пристигнала в клуба: Данна дебютира новите си гърди в тясна черна рокля на голо?

През октомври стана ясно, че членовете на бандата BTS стопират с музикалната си кариера, само че не тъй като се отхвърлят. Причината е много по-различна, а тъй като би трябвало да служат в армията. С това решение те сложиха завършек на траялия години спор дали заслужават освобождение от наложителна работа.

Всички мъже в Южна Корея под 30-годишна възраст, които са годни за военна работа, би трябвало да отбият към две години в редиците на армията. Наборната военна работа е най-много наложителна, тъй като Северна Корея съставлява голяма опасност към националната сигурност. Отказът от наложителната работа е закононарушение в Южна Корея и може да докара до отнемане от независимост.

Виж още: Имат пари, угаждат си! Златка Райкова и Карен пръснаха хиляди за нова екзотична почивка 

Феновете на Крис в Instagram са меко казано шашнати от новата му визия. Той добавя в коментар, че има мълет, само че за фотографията е прибрал косата си. Някои го съпоставиха с член на корейската поп група, а други с Джаксън Уанг, известен рапър и танцьор.

Виж още: Жорката и Фейгин стегнаха куфарите, любовта ги заведе в Лондон

Уви, влизането в армията на всички членове на BTS значи, че Кристиан сигурно няма да бъде член на бандата. Предположенията на някои почитатели на българската звезда са по-скоро в областта на... фантазиите. Би било обаче супер вест, в случай че Костов стане част от тази група. Факт е, че той е към този момент звезда в азиатските страни и има триумфи с музиката си.

Виж още: За остарялото с обич: Дани от " Един за различен " с обичайни полезности и равносметка

Звездата ни другояче се завърна в България, откакто прекара известно време в слънчева Испания. Там Костов беше с другари, само че ние разбрахме, че е черпил и ентусиазъм за новата си музика. Известно е, че Костов не стопира да твори и да радва почитателите си. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР