Треньорският щаб на Берое прибира общо месечно възнаграждение в размер

...
Треньорският щаб на Берое прибира общо месечно възнаграждение в размер
Коментари Харесай

Петър Хубчев получава по 5000 лева на месец в Берое

Треньорският щаб на Берое прибира общо месечно заплащане в размер на едвам 10 000, оповестява " Тема Спорт ". Както е известно, от началото на годината старозагорци доста свиха бюджета, откакто държавното сдружение Топлоелектрическа централа " Марица-Изток 2 " спря издръжката на клуба, който към този момент е управителен от фенско съдружие. Един от членовете му адв. Светослав Миневски пък внесе изясненост по отношение на заплатите на стадион " Берое " по време на срещата със старозагорската футболна общност във вторник вечер.

" Единственият началник на Берое, който получава заплащане, и то е повече от алегорично, е изпълнителният шеф Стелиян Попчев. Символични са и заплатите на спортно-техническия щаб ", безапелационен бе Миневски.

Наставникът Петър Хубчев получава по 5000 лв. на месеца, а още 5 хиляди си разделят асистентът му Левон Апкарян, треньорът на вратарите Армен Амбарцумян и анализаторът Иван Желев, твърди " Тема Спорт ", базирайки се на близки до клуба източници.

Хубчев към този момент е постигнал съглашение с управлението на Берое и ще остане отпред на отбора и през идващия сезон. " Най-важното за един клуб е той да работи по този начин, че да има вероятност. В тази връзка за Берое ще е най-важно не просто какви цели има, а да работи в границите на един естествен бюджет, който да му подсигурява не просто оцеляване сезон за сезон, а с години напред. Това, че няма да обявим високи цели, не значи, че няма да имаме такива ", съобщи треньорът на срещата с почитателите.

Добрата вест за Берое е, че на срещата е станало ясно, че клубът няма никакви отговорности и лицензът за идващия сезон е обезпечен. Старозагорци ще сменят съществено своята политика и ще разчитат главно на млади български играчи.
 Берое разгласи бюджета си на значима среща с почитателите
Берое разгласи бюджета си на значима среща с почитателите

Повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР