Треньорката на ЦСКА Юлия Иванова сподели пред BGvolleyball.com причините за

...
Треньорката на ЦСКА Юлия Иванова сподели пред BGvolleyball.com причините за
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Който по-малко греши, той печели!

Треньорката на ЦСКА Юлия Иванова показа пред BGvolleyball.com аргументите за загубата от Берое. Тази вечер в зала " Васил Симов " " алените " отстъпиха с 1:3 гейма пред отбора от Стара Загора .

" Изключително едва посрещане от наша страна и оттова цялата ни игра в офанзива се разруши. Не можахме да отговорим с добър сервис. Една състезателка като излезе, нямаме заместител. Ивета Станчулова е след интервенция. Лека-полека се възвръща. Нямаме заместител на Марти, който да поеме ролята на посрещач. Даже на моменти се опитвахме да посрещаме и с диагонала. А посрещането е разковничето. Би било добре, в случай че върнеш добър сервис, да затрудниш и тяхното посрещаме. Точно това имахме опция да създадем в третия гейм, само че имаме 8 сбъркани сервиса. Отборът на Берое ужасно малко грешеше. В тези обстановки това е водещото. Който по-малко бърка, той печели ", сподели Иванова пред BGvolleyball.com.
 ЦСКА - Берое @@@

" Надяваме се да подобрим посрещането и да отговорим с добра отбрана и сервис. Защото в случай че не можеш да посрещаш, би трябвало да отговориш с блок и отбрана ", съобщи още треньорката на " алените ".Тя заяви, че няма да разчита до края на шампионата на Полина Нейкова, която претърпя пътен случай.
" Поли няма да може да играе този сезон. Радваме се, че е жива и здрава ", показа Иванова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР