Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че мачът реванш срещу

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че мачът реванш срещу
Коментари Харесай

Алегри: Мачът срещу Нант е финал за нас

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че мачът реванш против Нант от плейофите в Лига Европа може да е със цената на край за „ бианконерите “, които не съумяха да победях френския отбор в Торино, завършвайки 1:1.

„ За страдание, Федерико Киеза е навън, само че това е нещо обикновено, когато те е нямало 10 месеца поради интервенция на коляното. Изисква се време, с цел да си напълно във форма. Целият тим би трябвало да играе с подобаващия метод. Не бива да разрешаваме на Нант това, което им позволихме в първия дуел. Също по този начин не би трябвало да забравяме, че може да се стигне до продължения. Затова не можем да играем с трима в офанзива. Нуждаем се от футболисти, които могат да влязат от пейката и да трансформират играта “, сподели Алегри на конференцията във връзка кадровите проблеми в Юве.
Той бе безапелационен: „ Трябва да продължим напред, тъй като през последните три години отпадахме на 1/8-финалите на Шампионската лига. Виждам утрешния мач като край, единствен дуел, тъй като головете на непознат терен към този момент не носят преимущество. Ще играем на техен терен, като възможностите за класиране за идната фаза са равни – 50:50. Няма да бъде елементарно, тъй като Нант имат някои положителни футболисти като Людовик Блас. Нападателите им се връщат обратно, с цел да оказват помощ на бранителите. Опасни са на контраатаки “.
„ Никога не е елементарно да побеждаваш като посетител в Европа. Знаем против каква атмосфера ще се надигнем при започване на мача и би трябвало да я преодолеем. Необходимо е да се подготвим за 90 минути и нека те да са задоволителни, това е нашата цел. Мануел Локатели? Освен механически качества, той има и морални, което го прави същински състезател на Ювентус в сегашното и бъдещето. Той има характерното ДНК на футболист, който може да прекара доста години в Ювентус “, приключи наставникът на „ Старата Госпожа “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР