Треньорът на волейболния шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков сподели

...
Треньорът на волейболния шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков сподели
Коментари Харесай

Николай Желязков: Радвам се, защото с много променен състав спечелихме

Треньорът на волейболния първенец Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков показа пред Sportal.bg и Sportal TV след безапелационната победа над ЦСКА с 3:0 в отсрочен мач в Суперлигата, че се радва от триумфа, тъй като са спечелили с доста изменен състав.

" Какво да ви кажа за мача? Странен, тъй като бяхме с доста чудноват състав през днешния ден. Миро Градинаров получи болки в крайници на мача с Пирин и се оказа, че травмата му не разрешава през днешния ден да играе и играхме с Илия Петков на поста диагонал. Радвам се от резултата, тъй като в обстановката, в която сме сега с толкоз доста контузени състезатели, беше доста значимо да излезем и да опитаме да спечелим, което за мен е значимо. Отборът искаше да направи всичко допустимо да завоюва и успяхме. Радващо е, че всички момчета подходиха доста съществено. Всички схващат обстановката, в която се намираме и им благодаря за напъните, които поставят ", разяснява Желязков.

" Със сигурност няма да бъдем напрегнати в Пазарджик. Вижте какво, ние нямаме терзания от тима на Хебър (Пазарджик). В момента сме напълно съсредоточени в работата в нашия тим, това, което следва да свършим и да възстановим състезателите. Това е! ", сподели още треньорът на бургазлии за идното дерби с Хебър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР