Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков изрази пред Sportal.bg и

...
Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков изрази пред Sportal.bg и
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Поздравявам момчетата за начина, по който играха и се бориха

Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков изрази пред Sportal.bg и Sportal TV задоволството си от играта след успеха над водача в Суперлигата Хебър (Пазарджик) с 3:1 в отсрочен мач от 7-ия кръг на първата осмица. Ето какво сподели още треньорът на " сините ":

" Поздравявам момчетата за метода, по който играха и се бориха от първата точка до края на мача, макар че съвсем ни настигна най-после Хебър. Смятам, че играта, която показахме, е доста приемлива най-малко за мен. Все отново, е и първата ни победа над Хебър. Трябва да се зарадваме, както би трябвало ".

" Радва ме метода, по който играхме през цялото време – уверени, със самочувствие и увереност. Имаше доста обстановки, в които можеше да се оправим по-добре. Но въпреки всичко, приписвам дължимото и на тима на Хебър, които също имат високо равнище. Не се предадохме и това е метода за израстване, бъдейки до по-опитните, минавайки през такива сложни моменти. Не можеш да ги предизвикаш по време на подготовка, това може да стане само на такива равностойни срещи и против такива класни противници ".

" Не знам за какво през днешния ден нямахме напрежение. Може би осъзнаваме самите ние, че имаме стойност и качество, че сме добър тим, само че не може да побеждаваме във всеки мач. Смятам, че с днешния мач показахме, че можем да играем и да се борим с най-хубавите в България. Трябва да вземем хубавите неща и да си създадем изводите от позволените неточности и да гледаме към последващи мач, тъй като стратегия е доста сгъстена и след три дни играем отново ".
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР