Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе доволен от играта

...
Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе доволен от играта
Коментари Харесай

Ангелов: С тази игра скоро ще дойдат и победите

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов бе удовлетворен от играта на тима, само че счита, че отборът му е изпуснал успеха против Пирин (Благоевград). Двубоят приключи 0:0, а домакините от Бистрица останаха без победа в елита.

" Мисля, че надиграхме Пирин. Мисля си, че в случай че продължаваме да играем по този начин, ще дойдат и успехите. Убеден съм, че успехите ще дойдат. Най-важно беше да забележим смяна в тима. Липсваха доста тежките самостоятелни неточности, които вършим всеки мача. Важно е да напредваме в играта, а щом го вършим, ще дойдат и успехите. Доволен съм от мача, можем да бъде по-уверени в нашите благоприятни условия. Това обаче би трябвало да се случи, като продължим да трупаме точки.

Не ми хареса, че нямахме задоволително притежаване на топката, само че ще спра да го изисквам от футболистите, до момента в който не стартираме да бием, защото няма нужното успокоение. Липсваха Долапчиев, Садула, всички липсват в нашия отбор. Ние имаме страховит колектив и всеки един състезател е значим ", разяснява Ангелов, който разгласи, че шампионата е приоритет пред Купата на България.
Новакът в елита излиза против Литекс за Купата.

" Не се отхвърляме от Купата, само че при всички приложение, ще с ме съсредоточени в шампионата. Купата е част от нашето развиване, като чакам футболистите, които ще играят да се показват по-добре от през днешния ден ", добави той. Първа лига 9 кръг, неделя 17 септември  Витоша (Бистрица) 0:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР