Треньорът на Верея Илиан Илиев заяви след победата с 2:0

...
Треньорът на Верея Илиан Илиев заяви след победата с 2:0
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако не се изпълнят задълженията, в петък ще си кажем нещата

Треньорът на Верея Илиан Илиев съобщи след успеха с 2:0 над Етър в 16-я кръг на Първа лига, че в случай че тази седмица не бъдат изпълнени отговорностите на управлението, то в петък на конференцията преди мача с Левски, ще разкрие действителната обстановка в клуба.

"Първо възторженостти за футболистите, които в обстановката, в която се намираме още веднъж изиграха мача като мъжки момчета и отговорно. Сега имаме 26 точки и още 4 мача. Важно е, че спечелихме против един умел тим, който направи огромна селекция. Мисля, че това, което искахме да използваме - техните празни пространства, се получи. Като цяло отново споделям възторженостти за играчите, които съумяха да се мобизират, да се вземем в ръце и да спечелим ", разяснява Илиан Илиев.

"Искам да изиграем съществено мачовете, които остават. Надявам се тази седмица да има някакво оживление. До петък управлението също да изплати каквото даде обещание - част от дължимите неща и в случай че това не се случи в петък на конференцията преди мача в Левски, в случай че стане нужно да се кажат нещата, много хора няма да повярват за протичащото се. Но нека притежателят извърши отговорностите си като притежател ", сподели още Илиев и продължи:

"Няма да споделям нищо в този момент. Ако бяхме изгубили, щеше да е като опрощение. Всеки си прави работата - ние, футболистите, личния състав. Дано се изпълнят обещанията. Ако до петък не стане, в действителност ще би трябвало да си кажем нещата. И тези момчета би трябвало да знаят ще го има ли тима, няма ли да го има. Мисля, че ние си изпълняваме дилемите. Важно е освен да се тупаме по рамото. "

Попитан за информациите, че още веднъж има интерес към него от страна на Иртиш, Илиан Илиев отговори: "И аз разбрах от медиите. До мен на този стадий не е достигало нищо. Още повече, че и с индивидът, който беше представен, той никога няма да помогне. "

"Има 20 дни както за мен по този начин и за футболистите. Трябва да стане ясно какво вършим. Мисля, че поставихме добра основа и може да сложим още по-добра в останалите мачове. Надяваме се откъм предпочитание да сме по същия метод против Левски. Наистина не желая да го споделям, само че е реалност, че е доста мъчно да сме единствено ние с моите помощници лицето на клуба пред играчите. Много е значимо нашето показване в идващите мачове. Със сигурност ще ги изиграем, само че в случай че изгасне вътрешната искричка е огромен пробем ", приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР