Треньорът на ЦСКА София - Саша Илич, даде обширно интервю

...
Треньорът на ЦСКА София - Саша Илич, даде обширно интервю
Коментари Харесай

Саша Илич: Още не сме близо до спечелването на титлата, но с всеки мач се приближаваме

Треньорът на ЦСКА София - Саша Илич, даде обстойно изявление за сръбския " Журнал ". Наставникът приказва за възможностите за купата и за идното дерби с Левски.

" Смятам, че този конфликт ще бъде повратен, макар че два кръга по-късно имаме мач с Лудогорец ", сподели Илич за дербито със " сините ".

" Наясно сме, че няма да е по никакъв начин елементарно, само че в случай че желаеме да реализираме мечтаната цел, би трябвало да спечелим всичко до края. Още не сме покрай спечелването на купата, само че с всеки мач се приближаваме ", изясни още наставникът.

" До края на първата част от сезона имаме пет мача, а по-късно ще играем още пет дуела в плейофите. В 28-ия кръг ни гостува Лудогорец и от този мач доста ще зависи плейофът. За нас е значимо да останем преди всичко, следователно ще приемем Лудогорец и в плейофите. Ние сами може да увеличим възможностите си да спечелим купата, ще ги използваме, в случай че сме тим от шампионски диаметър ", разяснява още Илич.

" Честно казано, акомодацията ми в България не беше толкоз сложна. Ние сме сходни хора, разбираме се добре, обичаме футбола по един и същи метод. Българското състезание е сходно на нашето, качеството постепенно се покачва с напредването на няколко клуба, които са зад преобладаващия Лудогорец. Идването в ЦСКА значи доста за мен. Това е ужасно прекарване, а аз съм едвам при започване на треньорската си кариера. Както се споделя, битката в никакъв случай не свършва. Никога нищо не е несъмнено в този бизнес. Понякога проектът работи, от време на време - не. Преминавам през всичко това бързо. Не знам по какъв начин ще приключи този сезон, само че знам, че научих доста уроци за тези 10 месеца в ЦСКА ", показа треньорът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР