Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че трябва с играта

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че трябва с играта
Коментари Харесай

Саша Илич: Имаме нужда от феновете, защото тяхната подкрепа дава повече енергия на футболистите

Треньорът на ЦСКА Саша Илич съобщи, че би трябвало с играта която футболистите му демонстрират да върнат почитателите по трибуните. Специалистът приказва пред медиите преди семейството на " алените " от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите с Македония Гьорче Петров.

" Играем против тим, който има своите качества. Играем на нашия стадион, пред нашите почитатели, само че се надявам да реализираме добър резултат, с който да продължим напред. Ние имаме потребност от почитателите, тъй като тяхната поддръжка дава повече сила на футболистите да играят по-добре. Отново се връщаме на това, че би трябвало с играта която демонстрираме да върнем почитателите на трибуните. ЦСКА постоянно зависи от своите почитатели, тъй като им оказва помощ на по-добрите резултати.
 Пореден нов дойде на
Пореден нов дойде на " Армията "?

Той е бил посрещнат от представители на ЦСКА

Нямаме проблеми, които да са нови. Минко Митков, Бисмарк Чарлс и Марк-Емилио Папазов лекуват травми. С останалите футболисти нямаме проблем.

И аз съм на това мнение. Знам, че ЦСКА би трябвало да основава доста повече обстановки за гол. В предходните мачове имахме още няколко обстановки, само че това сигурно не е задоволително за отбор от ранга на ЦСКА. Това, което работим по време на тренировките, се надявам, че даде плодове по време на мачовете.

Доволен съм от желанието и силата на футболистите. За останалите механически въпроси съм неудовлетворен, тъй като направихме ужасно доста механически неточности и елементарни отигравания, което ни кара да губим доста сила да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с Черно море беше доста обикновено изгубените топки от футболисти с качества, които не би трябвало да вършат сходни неточности.

Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, значи, че играеш добре. Ще не преставам да изисквам да играем оптимално опростено, само че вършим доста механически неточности, което ни затруднява играта.
 Петър Жеков: Няма да имаме никакви проблеми на реванша с Македония ГП
Петър Жеков: Няма да имаме никакви проблеми на реванша с Македония ГП

Ще им вкараме минимум три гола, споделя легендата

Със сигурност един ранен гол ще ни помогне доста в мача. Ще имаме и други благоприятни условия, само че много би ни улеснил мача ранно попадение.

В моята глава знам кой ще играе. Казах и предния път, че на всеки три дни имаме мач. Последната седмица имахме дълго пътешестване и сложен мач. Трябва да използваме всички футболисти, които имаме в тима. Нямаме 11 или 12 футболисти, които единствено да въртим и на тях да залагаме. Имаме футболисти с изравнени сили и според на съперника решаваме на кого да разчитаме.

Тези двамата футболисти са най-хубавите на Македония Гьорче Петров. Очаквам от моите футболисти доста по-добра реакция, в сравнение с това, което показахме в Северна Македония. Утре в 8 часа ще забележим кой по какъв начин се усеща.

Със сигурност са си умряли доста повече, че не са играли цяла седмица. Но не мисля в тази посока, а единствено за нашия тим. Ако на следващия ден играем по този начин, както желая, няма да има огромна разлика дали са почивали.

Йомов имаше една сериозна пауза. Игра 30 минути против Черно море. Вече стартира да тренира наедно с останалите футболисти. Мисля, че е изцяло подготвен, в състава е и може да започва като титуляр.

Изобщо не мисля за отпадане. Мисля само по какъв начин да ги отстраним. Във футбола всичко е допустимо, само че ние мислим единствено за продължение напред. Не сме упражнявали дузпи, тъй като повече се занимаваме с играта, която желаеме да демонстрираме по време на утрешния мач ", сподели Илич.
 Паро: Харесвам Саша Илич, тъй като предходните не рискуваха, публиката би трябвало да се сплоти
Паро: Харесвам Саша Илич, тъй като предходните не рискуваха, публиката би трябвало да се сплоти

Още първото полувреме ЦСКА би трябвало да подскаже на Македония ГП, че не са за този шампионат, разяснява Никодимов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР