Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че отборът му е

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че отборът му е
Коментари Харесай

Любо Пенев: Допуснахме много сериозни грешки, ще се поучим

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че тимът му е позволил доста съществени неточности при тежката загуба с 0:4 от " Лудогорец " за Суперкупата на България, само че " армейците " ще се поучат от тях.

За него е значимо да не се вършат драми и " алените " да насочат вниманието си към дуела с латвийския " Лиепая " идния четвъртък от квалификациите на новия шампионат на УЕФА - Лигата на конференциите.

" Разговарях и с футболистите незабавно след мача. Казах им - " Без драми! ". Това е спорт, това едно съревнование, една конкуренция. В този индивидуален мач единият от двата тима печели, другият губи. Допуснахме доста съществени неточности, от които ще се поучим. Това е най-важното, което мога да кажа незабавно след мача. Момчетата са наясно, схващат. Сигурен съм, че схванаха защо става въпрос с 4-5 фрази. ", стартира пресконференцият си след мача Пенев.

" Влизаме в Европа идващия четвъртък, след това стартира шампионата. Дали са корнери, дали са други обстановки - не е неободимо да навлизат в тези детайлности, тъй като има и други неща, които мога да кажа. Аз регистрирам сериозните неточности и върху това ще се работи, ще бъде изчистено наложително. ", отговори Ел Голеадор на въпрос на bTV за проблемите на ЦСКА при ъгловите удари.

" Не успяхме да влезем в борбата и да я водим в продължение на 90 минути. Започнахме добре мача 10-15 минути с една-две доста положителни обстановки, само че би трябвало да поддържаме това равнище, това въодушевление, това предпочитание - тази борба, която продължава от първата секунда, до момента в който свирне съдията. Ние през днешния ден не успяхме да го създадем, а това е главното! ", призна наставникът на " армейците ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР