Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди мача за Суперкупата

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди мача за Суперкупата
Коментари Харесай

Любо Пенев: ЦСКА е фаворит срещу Лудогорец

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев приказва преди мача за Суперкупата на България против Лудогорец. Срещата е в събота от 19:30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" Питайте тях за изявление на техни треньори или футболисти. Подготвяме си се, всички мачове за нас са значими, аз съм ви обяснил. Първенство - значимо, купа - значимо, суперкупа - значимо. Това е моето мислене, ние сме ЦСКА. Даже да не съм ЦСКА, отново всички мачове са значими. Другата страна си пояснява нещата, както си желаят. Всички футболисти ще бъдат разполагаем. Последният мач беше? Срещу кой? Опаааа... Нямам нищо срещу, в този момент станаха мачове, множествено число, въпросът е просторен, нищо повече.

" Продължаваме същата линия на подготовка, опитваме се с всяка подготовка да бъдем по-добър тим. Убеден съм, че ще забележим един мощен тим в нашия първия мач за новия сезон. Новите се напаснаха, преговаряме, трансферният интервал е отворен. Отборът играе със самочувствие, имат нужните качества. Утрешният противник го преглеждаме като противник, историята го оставяме настрани. Елиминирали сме го, само че на следващия ден е различен мач. Не би трябвало да го свързваме с предишното. Утре срещаме един от многото противници, които ще срещнем през сезона ".

" За мен като старши треньор е значимо какво ще създадем ние, с цел да спечелим този мач, както го вършим постоянно, лесничко е. Отборите, които вземат участие в шампионатите на УЕФА са длъжни да се приготвят за графика, и ние сме се подготвили. Виждам тима доста добре, цялото ми внимание е ориентирано към утрешния мач. Имаме шпиони, доклад, всичко е ясно, това към този момент е вътрешна информация. Изобщо не се тормозя и съм уверен и съм със самочувствието да кажа, че ние сме любимецът в този мач, а и в другите мачове, които са пред ЦСКА. Да не мислим в този момент за шампионата, аз най-малко не мисля. Наясно съм с първите четири кръга, ние по този начин работим, на парче - по четири, до момента в който стигнем до края на шампионата да спасяваме този или оня тим и да натъкмяваме групите. Малко разширих отговора. Вярвам, че ние ще спечелим мача и футболистите ще покажат своите благоприятни условия ".

" Агресия, окей, само че експанзия в границата на правилника - няма да махнем на някой главата, въпреки всичко има и съдии, те би трябвало да са нащрек тъкмо за такива деяние. Ако е червен картон, се взима за идващите мачове, в случай че е жълт, не. Има такава специфичност. Нямам проблем със съдиите никакви. Виждам, че могат, проследявам го това от доста години. Въпросът е да не бъдат безпристрастни и да не слугуват, по този начин ще израстваме. Да не давам образци с доста неправилни решения - окей, наказваме ги, само че би трябвало и да се научат. Грешките са очевадни. За на следващия ден съм спокоен, те си имат задача, която би трябвало да си изпълнят. "

" Кайседо? Използваме си го, включи се късно при нас в ЦСКА, само че е квалифициран с националния тим, на следващия ден ще бъде на линия. Валентин Антов? Нека да има скаути, каква е цената? Вход свободен е, скаути могат да дойдат от цялата планета. Каква е цената, че не я знам? Няма по какъв начин да разясня тази тематика, опитваш се, само че няма да стане, пробвай с друго. Ще искаш да ти опиша какво упражняваме - дузпите са алтернатива. Продължения ще има ли, а? Питам, тъй като ме питате за дузпите. Питате неща, които на драго сърце бих споделил, само че не пред камерата. Това са ноу хау неща, които аз вардя за мача. Затова моите конференции са бързи, 10 минути и това е, дори девет. Казвайте, че имам работата. Момчета и дами, несъмнено ", приключи Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР