Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, демонстрира самочувствие преди утрешния

...
Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, демонстрира самочувствие преди утрешния
Коментари Харесай

Любослав Пенев отсече: ЦСКА ще играе с поне трима нападатели срещу Левски

Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, показва самочувствие преди утрешния конфликт с Левски, като акцентира, че " алените " ще излязат много нападателно против своя противник.

Ето какво съобщи Ел Голеадор за мача:

" Тактическата сграда стъпва върху качествата на футболистите. След като ние имаме положителни футболисти и с качества за ляво крило, дясно крило и централен нападател, значи, че ще играем с най-малко трима нападатели. Ще играем по-директен, по-агресивен футбол, по-близо до противниковата врата. После имаме цели и в отбрана ", съобщи Пенев.

" Имаме и друга система, по която ще работим. Ще имаме най-малко две тактически постройки, на които ще разчитаме. Винаги по време на мач, съгласно развиването на мача, могат да настъпят промени. Аз имам навика да върша доста ротации и мога да кажа, че се получава ", добави треньорът на ЦСКА.

" Това е мач с директния съперник. Имаме огромен стадион, многочислена аудитория, която ще поддържа тима си. Ние, несъмнено, имаме цели и задачата пред ЦСКА постоянно е била да бъде първенец. Изоставаме с няколко точки, само че мисля, че това ще бъде наваксано. Имаме мачове против всички тимове. Ние се целим в първото място. Кой къде се намира сега не е толкоз значимо. Важно е къде ще приключи в края на шампионата. Ние не би трябвало да подценяваме нито един мач. Нито със мощните, нито с по-посредствените тимове. За всеки мач дават три точки. Разбира се, има един прочувствен миг, когато побеждаваш директния противник. Това е посоката, която ще следваме. Като споделям приключен пъзел имам поради тимът да бъде построен, да бъде квалифициран тактически и във всеки аспект да знае и да има отговор на терена. Не може един футболист от моя тим да излезе на терена с въпроси и без отговори ", приключи експертът в изявление за " Диема спорт ".
 Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, би трябвало крепко бачкане! Обновена
Любослав Пенев: ЦСКА не е ясла, би трябвало крепко бачкане!

" Чужденците да прочетат и понаучат за клуба ни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР