Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е бил изненадан

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е бил изненадан
Коментари Харесай

Акрапович: Всички бяхме изненадани от решението на Гриша Ганчев

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е бил сюрпризиран от новината за отдръпването на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

" Всички бяхме сюрпризирани, само че аз съм виждал и по-лоши обстановки в интервала, в който бях футболист. Надяваме се на положително развиване. Този миг би трябвало да мине бързо и да се концентрираме върху мача ни с Черно море, както и върху останалите дуели, които ни предстоят ", сподели Акрапович на конференция през днешния ден.

" Мога да приказвам единствено за мача с Черно море на „ Армията “ на следващия ден, единствено това ме интересува. Грижа се за спортните неща, за това тимът да върви напред. Благодаря на господин Ганчев, че ми е дал подобен мощен тим, с цел да мога да работя. Сега аз би трябвало да не преставам в тази посока. Всички желаеме доста да зарадваме почитателите с победа. Футболистите одобряват протичащото се като мотивация за още по-голямо разпределяне и себедоказване. В нахлуване след прехвърлянето на Али Соу в Ростов имаме вид " В " и вид " С " - Кайсеро и Бисмарк ", съобщи още Акрапович.

" Надявам се господин Ганчев да остане. Ние желаеме с нашите дейности на терена да даваме позитивизъм и да демонстрираме, че не може нищо да ни повлияе. ЦСКА е най-големият тим в България, няма по-голям тим и това не може да се промени. Какво бих споделил на притежателите? Утре да се върнат на работа и да създадем ЦСКА още по-голям, в сравнение с е ", приключи спецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР