Треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след изключително драматичната победа

...
Треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели след изключително драматичната победа
Коментари Харесай

Александър Попов: Хубаво е, че победихме! В събота няма да е лесно нито на Дея, нито на нас

Треньорът на ЦСКА Александър Попов показа след извънредно трагичната победа над Дея спорт (Бургас) с 3:2 в мач №2 от 1/4-финала в Efbet Супер Волей, че е хубаво, че са победили, само че в събота (б.р. в третата решаваща среща) няма да е елементарно нито на бургазлии, нито на тях.
 ЦСКА стигна до решителен мач №3 против Дея спорт след нова драма ЦСКА стигна до решителен мач №3 против Дея спорт след нова драма
" Разбира се, отсъствието на Братоев (б.р. разпределителят на Дея спорт Георги Братоев) направи разлика. Но както поглеждате в другото поле, по този начин би трябвало да погледнете и в нашето. И нашето либеро (б.р. Добромир Иванов) е контузено и играе на инжекции. Валентин Пейчев влезна и се оправи добре. Хубаво е, че победихме, само че допуснахме и доста неточности на сервис, не играхме добре в отбрана. Със сигурност можем повече. Днес съгласно мен беше сложен мач от психическа позиция. От другата страна, на чисто техническо равнище беше по-слаб дуел спрямо последните ни конфликти с Дея спорт. В събота няма да е елементарно нито на тях, нито на нас. Отборът на Дея спорт беше считан за любимец при започване на сезона, минаха през амплитуди, в този момент играят доста добре. Радвам се за нашия тим - оправяме се обичайно с един от любимците ", призна Сашо Попов след мача.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР