Треньорът на ЦСКА 1948 Владимир Димитров обяви защо е решил

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Владимир Димитров обяви защо е решил
Коментари Харесай

Владимир Димитров обясни за прекратената контрола с Локо София

Треньорът на ЦСКА 1948 Владимир Димитров разгласи за какво е решил да приключи контролата с Локомотив София. „ Червените” взеха решение да не излязат за второто полувреме, а наставникът посочи като причина фактът, че на терена не са се случвали естествени неща.

„ Съжалявам, че се случи по този начин. Трябва да се разбере, че не може едни хора да дерибействат, когато им е дадена власт. Не е единствено дузпата. Дузпа няма. Страничният арбитър споделя на основния, че дузпа няма, само че той я дава без да пита. Две груби влизания на футболист на Локомотив София. Не знам какво е положението на крайници на нашия футболист. Той не може да стъпи, само че не му се дава картон. В формален мач не мога да си разреша да направя това. Трябва да се случи нещо, с цел да не вършат каквото си желаят такива хора. Това не е импулсивно мое решение, приказваме съм с управлението. Прецених, че мачът се изнерви, ще се получат още травми, нерви. Сметнахме, че не е нужно да играем второто полувреме”, стартира наставникът.

„ Още веднъж се извиних на сътрудниците, че прекратих контролата. Те нямат виновност. Съжалявам отново, наруших ритъма на подготвителния развой на Иван Колев. Взех това решение предвид на това, че на терена не се случваха естествени неща”, сподели още Димитров.

„ Това, което желаех от играчите, те тактически го извършиха. Това са млади момчета. Ние имаме единствено един умел футболист. Тези момчета за един месец схванаха какво желая от тях. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от това, което видях. По време на формален мач няма по какъв начин да го направя това. Нервите са си нерви. По-добре, че се случва на контрола, с цел да могат съответните органи да вземат ограничения. Комуникацията сред съдиите е доста значима. За мен е преднамерено това нещо, което се направи”, добави треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР