Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, заяви, че отборът

...
Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, заяви, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Продължаваме да гоним челните места

Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, съобщи, че тимът продължава да гони челните места, макар че се раздели с двама титуляри - Георги Русев и Симеон Петров, и не им взе заместници, а също така няма да се готви в чужбина и ще има лагер единствено в България. 

" Честита Нова година. Започваме обикновено. Имаме два изходящи прехвърлянето и на този стадий нямаме нови. Казвам това, което знаете сигурно. На този стадий е това. Дали ще има нови изходящи или входящи прехвърляния, ще разберете. Със сигурност двама съществени футболисти ни напущат. Надяваме се хората, които ги заместят, ще се оправят. Имаме положителни футболисти ", стартира Панайотов.

" На този стадий имаме задоволително футболисти на всяка позиция. Може би станаха по-малко централните бранители, само че ще преценяме дали да взимаме футболисти на тази позиция. Евгений Сердюк стартира наедно с останалите подготовка. Идва от тежка травма и се надяваме бързо да влезе във форма. Напуснаха ни нападатели, само че сме решили, че на този стадий няма да ни свърши работа ". 

Николай Панайотов разкри и проектите за подготовка. " Подготовката я започваме в България. Сигурно е, че няма да се върви в чужбина. Имаме три сигурни контроли. Първата ни с Локомотив Пловдив, по-късно с Арда Кърджали и Монтана ". 

" Решение на управлението е да не вървим на лагер в чужбина. Не съм споделил, че няма да има входящи прехвърляния. За момента се знае единствено за изходящи. На позицията и на Георги Русев, и на Симеон Петров имаме задоволително футболисти. Не мисля, че ще се отслаби тима. Не мисля, че задачите би трябвало да са разнообразни. Отборът продължава да гони челните места ", съобщи треньорът на ЦСКА 1948. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР