Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира жребия за Лигата

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира жребия за Лигата
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Няма непостижими неща, скоро ще имаме нов нападател

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява жребия за Лигата на конференциите и съобщи, че в идващите седмици ще бъде притеглен нов нападател.

„ Румънски град, който е прочут по българските ширини. Отборът на ФКСБ е доста добре финансово и разполага с 10 национални състезатели. Ще се получи добър мач. Не мисля, че в  тази група, която ни се падне имаше тимове за предпочитане или не. Нашето предпочитание да премерим сили с огромни тимове “, съобщи наставникът на ЦСКА 1948.

" За мен няма непостижими неща. Със сигурност ще излезем и  ще се опитаме да създадем нещата, които условие нещата от последния месец. Последните мачове постоянно бяха пред цялостен стадион, само че мисля, че това ще ни повлияе. Ще посрещнем ФКСБ на стадион „ Васил Левски “. Единствената смяна може да е с семействата, тъй като слушам, че може да е ангажиран по това време “, добави той.

„ Гледаме мача като на армейско дерби с ФКСБ. Очакваме още няколко футболисти, както и да се причислят националните състезатели, които се надявам да влязат в темп. Те ще получат отмора, след което ще подходим самостоятелно с тях. Мисля, че на този стадий към този момент има ясното за общия кадър и общата група. Постепенно тимът се оформя. До края на лагера ЦСКА 1948 ще бъде тотално окомплектован “, показа още Рибарски.

„ Със сигурност ще има нови попълнения. Дискутират се нови имена, които на този стадий не желая да разясня. Надявам се, че в околните две седмици да имаме нов нападател. Марио Топузов за в този момент е при нас, в околните два дни ще стане ясно дали ще замине с нас на лагер “, приключи треньорът на " алените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР