Треньорът на Цървена звезда Белград - Деян Станкович, призна, че

...
Треньорът на Цървена звезда Белград - Деян Станкович, призна, че
Коментари Харесай

Деян Станкович: Ситуацията при нас не е добра, но ние сме Цървена звезда

Треньорът на Цървена звезда Белград - Деян Станкович, призна, че тимът му не се намира в най-хубавия миг заради проблемите с инфектирани играчи, а вероятно тъждество против Лудогорец в четвъртък би бил добър резултат за сръбския гранд.

" Ситуацията при нас не е добра, само че ние сме Цървена звезда. Не желая да се извинявам с нищо. Имаме " гладни " момчета. Мисля, че ще се оправим с нашите паники и те ще излязат да се надиграват. Надявам се да излезем допустимо най-бързо от този стадий ", сподели Станкович на конференция пред мача сред двата тима.
 Коронавирус в Цървена звезда - четирима пропущат дуела с Лудогорец
Коронавирус в Цървена звезда - четирима пропущат дуела с Лудогорец

Сериозни проблеми надвиснаха над звездашите

Играчите на Звезда гостуват на Лудогорец в четвъртък от 22,00 часа на " Хювефарма Арена ".

Клубът от сръбската столица анонсира през днешния ден, че има четирима инфектирани играчи с ковид - вратарят Милан Борян, отбранителните футболисти Милош Дегенек и Александар Драгович, както и халфът Александър Катай.

Звезда ще пътува до България с двама вратари Зоран Попович и Милош Гордич.

" Трябваше да пътуваме по-рано за България, само че заради обстановката полетът ни ще е късен ", добави Станкович.

" Когато пристигна мачът, ти забравяш за неналичията ти и се фокусираш на терена. Подготвили сме два-три разновидността на игра, с които работихме в сряда. Отиваме за положителен резултат, защото ни предстоят две тежки визити в Лига Европа. Лудогорец е на равнището на Спортинг Брага ", разяснява някогашният халф на Интер Милано.
 Са: Цървена Звезда ще играе нападателно
Са: Цървена Звезда ще играе нападателно

" Изключително стимулирани сме "

" Ако погледнем някои елементи, то те са на равнището на Брага. Първата победа ще ни даде убеденост. Лудогорец играе като португалците, сменя групировката и пробива добре линиите. Физически и душевен сме подготвени ", дефинира Станкович.

Милан Павков и Ел Фардо Бен се завръщат в състава на " звездашите " след контузии, само че Станкович отхвърли да каже какъв брой подготвени са двамата. Треньорът приказва и за последния мач сред двата тима в европейските клубни шампионати, когато Лудогорец отстрани Цървена звезда в предварителните кръгове на Шампионска лига.

" Никой не приказва за този мач. Много неща са се трансформирали в двата отбора до момента. Дори Канга, който е играл тогава, е станал по-добър ", сподели още треньорът на " червено-белите ".
 Златомир Загорчич: Звезда е огромен клуб, сигурен съм, че знаят всичко за Лудогорец
Златомир Загорчич: Звезда е огромен клуб, сигурен съм, че знаят всичко за Лудогорец

Ключовото за Звезда е дисциплината, споделя Заги
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР