Треньорът на Царско село Никола Спасов остана със смесени чувства

...
Треньорът на Царско село Никола Спасов остана със смесени чувства
Коментари Харесай

Никола Спасов: До няколко дни ще се разбере дали Антуи ще остане

Треньорът на Царско село Никола Спасов остана със смесени усеща след триумфа на неговия тим в контролната среща с Ботев Гълъбово с 4:2. Наставникът разяснява пред GONG.bg и несигурното бъдеще на огромната звезда Родни Антуй.

„ Това беше втората ни контрола. Представянето беше по-лошо от първата, не бяхме задоволително съсредоточени и разумно първото полувреме губехме в резултата. Беше законосъобразен резултат към оня миг от срещата. На полувремето направихме забележки и корекции и бързината се подвигна. Изравнихме бързо, опропастихме няколко други положения, само че в последна сметка стигнахме до триумфа най-после. Това беше една добра контрола против тима на Гълъбово “, стартира Спасов.

„ Продължаваме да вкарваме, само че и позволяваме прекалено много попадения. Два гола са прекалено много. Новите играчи се показват обикновено досега. Играят с готовност и за момента нямам забележки “.

„ Защитници надали ще вземем нови. Най-вероятно ще вземем нападател и халф. Ако Родни Антуй напусне тима ще би трябвало да вземем заместител. В момента има индикации, че сходен процес е вероятен. До няколко дни ще се разбере. Уесли Ната изрично остава при нас за момента “, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР