Треньорът на Станимир Стоилов заяви, че ще говори за бъдещето

...
Треньорът на Станимир Стоилов заяви, че ще говори за бъдещето
Коментари Харесай

Стоилов: Имам дебела глава, ще взема най-доброто решение за Левски

Треньорът на Станимир Стоилов съобщи, че ще приказва за бъдещето си след мача с Локомотив София на следващия ден. Той направи това на конференцията преди столичния конфликт.

„ Нещата, които се случват, не въздействат на играта. Ангажиментът на футболистите е да пазят името на Левски. Това е най-важното в този момент. А имаме и столично дерби, което загубихме преди няколко мосеца в „ Надежда “. Локомотив се оказва мъчно победим тим. Защитава се плътно, играе добре в офанзива. Спечели две столични дербита в последно време. Най-важната цел е Локомотив София. Моята глава е много дебела, може да поема доста неща. Нека Левски да изиграе мача си на следващия ден и ще отговоря на всички въпроси “, сподели Стоилов.

„ Не приказвам с недомлъвки, питайте другите. Казах ви, че ще чуете всичко след мача. Моето решение от дълго време съм го взел. То не зависи от резултата от мача и ще бъде най-хубавото за Левски “, безапелационен беше треньорът.

„ В приказките и в живота постоянно са ме пришивали към някого. Към Сираков, към почитателите, към Ивков. Аз постоянно съм защитавал идея или клубовете, в които съм работил. Не върша взаимни отстъпки и не мога да се разкъсам. Самостоятелен съм бил и съм правил това, което е положително за бъдещето на Левски. Вярвам, че истината би трябвало да се пази, тъй като тя постоянно побеждава “, сподели още Стоилов.

„ Ще кажа какво заварихме, какво постигнахме. Направихме невиждано обединяване. Радостен съм от това, което се случва “, сподели треньорът на сините.
Стоилов: Тити и на мен ми предложи акциите
„ От много време споделям, че някои неща не са както би трябвало. Но мачът на следващия ден е по-голям от всички нас. Бъдещето на Левски е ярко. Бяхме под дъното, в този момент сме на първокачествен път, остава да излезем на автомагистралата. С вярна работа и с помощ на спомагателни спонсори Левски ще си приключи нещата. Самият факт, че спорим дали офертите за наши играчи са 4 или 5 милиона, а преди са били 4 стотинки или под нулата, е индикативен. Има тим, има почитатели, има цена. Това е футболен бизнес. В България могат да го вършат клубове, които имат голяма фенска маса “, счита той.

„ Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Преди две години, преди да ги даде на Наско Сираков, Тити ми ги предложи и на мен. Казах, че нямам пари и опция да устоявам клуба. За мен Левски не е акциите, а почитателите, любовта, метода на работа “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР