Треньорът на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев остана много разочарован

...
Треньорът на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев остана много разочарован
Коментари Харесай

Треньорът на Спортист : Още вчера ни предупредиха, че този съдия идва с мисия

Треньорът на Спортист (Своге) - Борислав Кьосев остана доста отчаян след провалянето на отбора му от Славия с 1:2 за Sesame Купа на България.

" Приличен мач се получи. Много добре си свършихме работата. Противопоставихме се на Славия. Съдията доста добре се оправи. За каквото беше поел отговорност, го свърши. Такива неща въздействат толкоз зле, че скоро може да завърши целият български футбол.

Говорих с президента и е подготвен още на следващия ден да си подаде оставката и ще спре да спонсорира тима. Не може хората да си дават парите и да се гаврят по този метод с тимовете, които нямат позиции. Това е цялостна насмешка. Ясно е, че нито бяхме любимци през днешния ден, нито за продобиване на Купата, само че дано се вземат решение нещата на терена, а не отвън него.

Два чисти гола ни анулираха. Още през вчерашния ден ни бяха предизвестили, че този арбитър идва с задача. Аз по принцип нямам доверие на такива работи, само че нещата излизат отвън надзор.

Противопоставихме се доста добре на един от водещите тимове. Чисто физически бяхме по-добре в продълженията. Изпуснахме повече положения. Залужавахме повече успеха ", сподели Кьосев.
 Славия победи Спортист (Своге) с 2:1
Славия победи Спортист (Своге) с 2:1

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР