Треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не беше доволен от

...
Треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не беше доволен от
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Да станем шампиони с 25 грешки? Трудно

Треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не беше удовлетворен от представянето на своя тим при загубата с 81:60 като посетител на Балкан в Ботевград. Той регистрира огромния брой неточности, които неговите играчи са създали. 

“Не знам да има тим, който да играе без експанзия против нас. Ние сме тим с 10-тина неточности приблизително на мач, а през днешния ден сме записали 25. Те имат 30 точки от наши неточности. За какъв мач да приказваме? Не ми се е случвало скоро да повеждам тим, който да направи 25 неточности. Не знам на какво да го отдам. Естествено, че всеки би трябвало първо да огледа в себе си. Опитваме се да проучваме след всеки един подобен по-труден мач. Надяваме се по-скоро да разберем къде бъркаме и да се оправим. В началото на сезона започнахме подготовката с тази цел да бъдем по-готови за старта. Получиха се разтърсвания по независещи от нас аргументи. Опитваме се да намерим себе си като тим и да компенсираме всяко неявяване на всеки един в ротацията. 

И 20 индивида, и 5 индивида да играят, като сме създали 25 неточности и сме получили 30 точки от тях, обикновено да паднем с 20 точки. Най-лошото нещо е, че вярата умира последна. Ако вярата умираше първа, нямаше да си вкарваме авансово някакви упования и ние, и почитателите. За мен най-важното е по какъв начин работим в подготвителния развой и какво демонстрираме по време на мачовете, а не кой какво чака от нас и ние какво чакаме от това. Щом сме създали 25 неточности, какво би трябвало да чакаме? Да станем първенци с 25 неточности? Трудно. Срещу ЦСКА чакам да намерим себе си и да вкараме нужната експанзия, която другите тимове вкарват против нас. Надявам се да сме подготвени. Дали ще бъдем - не знам ”, сподели Тодоров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР