Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира нулевото равенство с Пирин

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира нулевото равенство с Пирин
Коментари Харесай

Загорчич: Беше много трудно за нас да пробием Пирин

Треньорът на Славия Златомир Загорчич разяснява нулевото тъждество с Пирин в Благоевград.

" Искаше ми се доста да спечелим този мач. За страдание, не се получи. Първото полувреме горе долу си направихме обстановките, само че техният вратар направи положителни спасявания. През второто се опитвахме с напън и не успяхме да осъществяваме безусловно нищо. Като игра, беше мъчно да ги пробиваме и мачът свърши 0:0 - закономерно.

След като останаха с 10 индивида, се бавехме с играта, взимахме неверни решения в избрани моменти и отборът на Пирин се пази доста добре. Има и такива мачове, в които някои футболисти не се оправят. Тони Тасев можеше да вземе по-добро решение при започване на второто полувреме. Имаше две варианти за пас, от които да падне гол. Случва се, само че очевидно не е видял обстановката и взе решение да бие удар.

Като всеки различен мач, против Черно море излизаме за победа. С тази настройка излизаме, а те са добър тим, който прави мощни мачове и сме осведомени с това, което могат. И те са наясно с нашите мощни страни. Чака ни тежък мач и се надяваме да имаме повече шанс и да спечелим ", приключи Загорчич.
 Пирин - Славия 0:0 в мач от efbet Лига
Пирин и Славия не се победиха в нервозен мач, белязан от основните намеси на ВАР

Нулево реми в Благоевград, Дяков беше изпъден в средата на втората част
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР