Треньорът на Славия - Златомир Загорчич даде своята оценка след

...
Треньорът на Славия - Златомир Загорчич даде своята оценка след
Коментари Харесай

Загорчич обеща интегрирането на нови младоци в първия тим на Славия

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич даде своята оценка след другарската среща против Факел Воронещ, изгубена от " белите " с 1:2.

" Доволен съм от видяното. Имаше разлика сред двете полувремена. Играхме с повече млади футболисти и се виждаше напрежение у тях. Поговорихме си с тях на полувремето и нещата се оправиха. Мача можехме да го обърнем, само че, за жалост, не успяхме да си вкараме обстановките. Допуснахме детска неточност и позволихме да ни отбележат гол.

Със сигурност някои от младите футболисти ще играят постоянно мачове, ще ги редуваме. Всички, които са в този момент с нас, се надявам да играят и за мъжкия тим. Най-важното ми бе физическата подготовка. Постепенно навлизаме във форма. Днес показахме хубави неща като хрумвания и обстановки. Говоря най-много за второто полувреме. Надявам се да сме подготвени на 100% и за началото на шампионата.

В момента, това, с което разполагаме, са хората, с които ще стартираме шампионата. Евентуално, в случай че има продажба, това ще реагираме допустимо най-бързо. Аз не се занимавам с продажбите на играчите, това е към президента ", показа Загорчич.
 Славия преклони глава пред руснаци
Славия преклони глава пред руснаци

" Белите " позволиха проваляне от Факел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР