Шефилд Юнайтед изпадна от Висшата лига на Англия. Остриетата загубиха

...
Шефилд Юнайтед изпадна от Висшата лига на Англия. Остриетата загубиха
Коментари Харесай

Шефилд изпадна от Висшата лига, Манчестър Юнайтед не успя да бие Бърнли

Шефилд Юнайтед изпадна от Висшата лига на Англия. " Остриетата " изгубиха с разгромното 1:5 като посетители против Нюкасъл в мач от 35-ия кръг и имат единствено 16 точки на 20-то място в класирането. Нотингам Форест, който е първи над зоната на изпадащите, е с 10 пункта повече три кръга преди края на акцията.

Босненецът Анел Ахмедходжич даде задатък за Шефилд още в петата минута, само че по-късно Александър Исак изравни в 26-ата.

" Черно-белите " взеха задатък девет минути след началото на втората част посредством Бруно Гимараеш. Исак повиши на 3:1 от дузпа в 61-ата минута, а автогол на Бен Озбърн четири минути по-късно реши всичко в дуела.

Крайното 5:1 беше завършено от Калъм Уилсън в 72-ата минута.

Шефилд Юнайтед се завръща във втора дивизия след единствено един сезон в елита, до момента в който Нюкасъл е на седма позиция в класирането с 53 пункта.

В друга среща от кръга Манчестър Юнайтед направи тъждество 1:1 вкъщи с Бърнли, който запази възможностите си за оставане във Висшата лига. " Червените " дяволи " са шести с 54 точки, до момента в който Бърнли е единствено на две точки от избавителната зона във Висшата лига.

Двата тима пропуснаха да поведат в резултата преди почивката, а шут на Бруно Фернандеш в 18-ата минута срещна гредата.

През втората част Каземиро и Антони също не съумяха да се разпишат във вратата на гостите, само че това се случи в 79-ата минута, когато Антони беше прецизен във вратата на гостуващия тим.

Две минути преди края на постоянното време швейцарският национал Зеки Амдони се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване на Андре Онана в наказателното поле.

Уулвърхемптън победи с 2:1 вкъщи Лутън и гостите също остават в зоната на изпадащите, до момента в който Фулъм и Кристъл Палас направиха тъждество 1:1.

По-късно довечера Астън Вила приема Челси. В неделя е дербито на кръга сред Тотнъм и Арсенал, до момента в който първенецът Манчестър Сити гостува на Нотингам Форест.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР