Треньорът на Септември София - Светослав Петров, беше доволен от

...
Треньорът на Септември София - Светослав Петров, беше доволен от
Коментари Харесай

Светослав Петров: Фактът, че накарахме ЦСКА да бави времето говори достатъчно

Треньорът на Септември София - Светослав Петров, беше удовлетворен от своя тим, макар провалянето с 1:2 от ЦСКА за SESAME Купа на България. Специалистът регистрира обстоятелството, че " алените " бавиха времето на " Армията " в края на мача. 

" Доволен съм ненапълно, тъй като толкоз чисти положения не сме имали за мачовете с Ботев Враца и Хебър общо. Самият факт, че накарахме ЦСКА да бави времето на " Армията " приказва задоволително. Получиха се много от нещата, които бяхме запланували. Съжавалям, тъй като имахме обстановките и нямаше да е несправедливо да победим или да вкараме мача в продължение ", стартира Петров. 

" Не бих подчертал единствено върху обстановките в края. Имахме такива и през първото полувреме. Имаше обстановка, в която бранител мазета от голлинията. Ние започнахме доста неприятно второто полувреме. Не влязохме задоволително стимулирани през второто полувреме. Манталитет не се основава от през днешния ден за на следващия ден. Когато получим гол или два, логиката на психиката пада, желанието пада. За мен е доста неверно, тъй като видяхме, че против ЦСКА на " Армията " имахме положения. Трябва да се играе оптимално съсредоточено и да се съблюдава игровия проект ". 

" Целта е да сме подготвени. Исками се всички да се върнат здрави след подготовката. Надявам се, че в подготовката няма да имаме контузени и ще вземем един-двама играчи, с цел да вдигнем конкуренцията. Целта ни е да се спасим ", добави наставникът. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР