Треньорът на Селта Виго Рафаел Бенитес говори преди мача на

...
Треньорът на Селта Виго Рафаел Бенитес говори преди мача на
Коментари Харесай

Бенитес: Ще бъде трудно, но не и невъзможно срещу Барса

Треньорът на Селта Виго Рафаел Бенитес приказва преди мача на тима си против Барселона в испанската Ла Лига.

" Те съумяха да привлекат двама положителни футболисти в последния миг - Жоао Феликс и Кансело ", сподели Бенитес на конференцията си.

" Те са добър тим, играят чудесно, а Шави твърди, че отборът е в най-хубавия си интервал. Ще бъде мъчно сигурно. Невъзможно? Не, в случай че вършим добре нещата, можем да затрудним живота на всеки ", счита някогашният треньор на Ливърпул и Валенсия.

" Големите тимове имат играчи, които вършат разликата. В този тим на Барселона има футболисти, които играят доста добре по крилата, надиграват се един на един, двама на един, търсят пасове зад тила на отбраната ", сподели още той.

" Не желая да върша съпоставения с предходната година, само че тимът ми е стабилен. Правим неточности, само че и сътворяваме положения. Приближаваме се до салдото да се пази и да нападаме добре ", оптимист е треньорът.

Той съобщи, че не е обезпокоен от головата суша на национала Яго Аспас.

" Щях да се тормозя, в случай че не вкарваше на подготовка. Но от време на време той бележи невероятни голове. Попаденията му са единствено въпрос на време, ще дойдат ", има вяра Бенитес.

" Да не забравяме от кое място идваме - този тим се избави в последния кръг. Освен това загубихме някои значими играчи. Ако тимът не играеше добре, щях да съм разтревожен, само че ние вършим доста неща добре. Проблемът ни е, че не вкарваме ситуациите, които сътворяваме ", приключи Рафа Бенитес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР