Макар че България не участва на конкурса Евровизия и затова

...
Макар че България не участва на конкурса Евровизия и затова
Коментари Харесай

БТВ ограмотява: Обясниха на Пепи Бакърджиев какво е да си небинарен

Макар че България не взе участие на състезанието Евровизия и по тази причина той не се излъчва по никоя наша телевизия, някои скандални и шокиращи моменти от него бяха отразени от bTV. Нещо повече, около това малкия екран изясни на аудиторията какво значи понятието небинарен, което беше непознато и за спортният им публицист Пепи Бакърджиуев.

Темата в утринния блок подхвана новинарката Полина Мечкуева. Тя подчертава на може би най-шокиращия с визията и звука си реализатор в състезанието - Бамби Тъг от Ирландия. Мечкуева изясни, че става въпрос за небинарна персона.

„ Бинар ” не беше ли една стратегия на националното радио? “, попита Пепи Бакърджиев, който очевидно нямаше концепция защо става въпрос. Новинарката небрежно изясни, че става въпрос за човек, който не се дефинира нито като жена, нито като мъж.



„ За да е комплицирано, Пепи ”, намеси се в обяснението Златимир Йочев. Последваха фрагменти от осъществяването на Бамби Тъг, което наподобява на нещо като приканване на демони под мощен метъл тон. Бруталното шоу остави екипа на „ Тази заран ” в потрес.



„ Като визия не ми харесва, само че като тон е хубаво. Това е звученето, което одобрявам ”, съобщи Бакърджиев, който очевидно харесва модерния тежък рок.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР