Феновете на ирландския конкурс за песен на Евровизия бяха въодушевени

...
Феновете на ирландския конкурс за песен на Евровизия бяха въодушевени
Коментари Харесай

Ирландски фенове на Евровизия: Най-накрая с Bambie Thug никой няма да ми изкаже съболезнования

Феновете на ирландския конкурс за ария на Евровизия бяха въодушевени от обстоятелството, че Bambie Thug стана първият участник от страната от четири години насам, стигнал до финала.

Роденият в Корк артист реализира достижението с изпълнена с вещици режисура на Doomsday Blue на полуфинала във вторник в Малмьо, Швеция.

След шоуто в Малмьо Арена, двойка от Корк Дарън О'Конъл и Джули Макдомел, които са участвали на предходни събития на Евровизия, дадоха своята реакция на осведомителната организация на PA за това по какъв начин са се почувствали, че е предходна нощта.

„ Удивително е, тъй като през последните няколко години всички си споделиха, че сте го заслужили и ми изричат съболезнования в банята “, сподели госпожа Макдомел.

„ Но тази година беше необикновено е да излезем на арената, знаейки, че имаме страховит късмет, само че Bambie Thug беше необикновен. реализатор на различна музика, преди да добави: „ Те се показаха по толкоз неповторим метод. Беше… и двамата бяхме там нощес (на репети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР