Треньорът на Рома Жозе Моуриньо планира да работи в клуба

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо планира да работи в клуба
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо обяви важна новина

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо възнамерява да работи в клуба и през идващия сезон и да класира "вълците " в Шампионска лига.

"Ще опитаме да влезем в Шампионската лига, само че когато погледнете селекцията на Интер, Милан и Ювентус, разбирате, че три от първите четири места към този момент са заети. Има четвърто място, предишния сезон беше Аталанта, този сезон е Наполи, можем ли да стигнем до там идващия сезон? Мисля, че можем да го създадем ", сподели Моуриньо, представен от Скай Спортс.

"През януарския трансферен прозорец направихме задоволително промени, с цел да подобрим състава. Не съм късметлия като някои треньори, които могат да си купят каквото си желаят. Следващия сезон, след година работа и развиване на всяко равнище, мисля, че имаме късмет за Шампионска лига и това е идната цел.

В момента всичко е доста умерено, тъй като имам още две години контракт. Клубът не ме помоли за удължение, тъй че не ме слагат в обстановка за приемане или неприемане. Всичко е умерено, устойчиво, както би трябвало да бъде.

Трябва да завърша сезона по най-хубавия метод и да стартира идващия сезон на 100 %, тъй като не диря смяна, моите хора знаят това. Не мога да напусна клуба преди втория сезон. Така че идващия сезон ще продължа да работя тук ", сподели още Моуриньо.

Рома е на 6-то място в Серия А този сезон след 36 кръга. Тимът ще играе и на финала в Лигата на конференциите против Фейенорд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР