Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана крайно недоволен от загубата

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана крайно недоволен от загубата
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Лудогорец спечели психологическата битка

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана извънредно неудовлетворен от загубата на неговия отбор при визитата на Лудогорц на старта на групите на Лига Европа.

Специалния призна, че " вълците " не са създали задоволително, с цел да завоюват дуела и добави, че българският първенец е съумял да надделее и в психическата борба и това е било ключът към триумфа.

" Не направихме задоволително, с цел да спечелим този мач. Имахме няколко положителни благоприятни условия, само че бяхме в сложна обстановка. Нашият противник завоюва психическата борба. Както и в предния мач с Удинезе, който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия надзор ", показа Моуриньо, за който това бе първо проваляне като треньор от български тим в кариерата му.

Португалският експерт съобщи, че загубата слага Рома в неизгодна позиция в групата, само че увери, че в идващите мачове тимът ще продължи да търси трите точки.

" Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в идващите срещи ще търсим трите точки ", разяснява Жозе Моуриньо, който в идващия дуел от групата ще изведе своя отбор против ХИК Хелзинки на " Стадио Олимпико " в Рим.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР