Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана доволен от представянето на

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Моуриньо: Държахме трите точки в ръцете си, резултатът е несправедлив

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана удовлетворен от представянето на своите футболисти при равенството 1:1 в мач от 32-ия кръг на Серия А.

„ Ако приказваме единствено за играта, бих споделил, че резултатът е неправдив. Само ние, единствено ние, по само че метода, по който сме построени като тим, можем да играем по този начин против Милан, макар всички компликации, които имаме. Ние не сме богат клуб, нямаме огромен състав и всякога, когато загубим състезател, това ни основава огромни проблеми, а през днешния ден загубихме няколко. Въпреки всичко, успяхме да бъдем като еднакъв с Милан в мач, който е решителен в борбата за топ 4. Това е необикновено и единствено ние можем да го създадем. Тъжен съм, тъй като държахме трите точки в ръцете си, само че повече съм горделив, в сравнение с печален “, съобщи португалецът след края на мача на „ Олимпико “.

Моуриньо разяснява тактиката на „ вълците “: „ Има треньори, които могат да играят по този начин, както желаят, могат да избират система, играчи, разнообразни подходи. Ние би трябвало да градим тима мач за мач с това, с което разполагаме сега. Затова не желая да приказвам за тактичност. Предпочитам да кажа, че момчетата са фантастични и с помощта на тях сме на тази позиция и ще дадем всичко до края на сезона “.

Той разяснява и идния 1/2-финал в Лига Европа: „ Ние сме там, където сме и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим. Много съм горделив като треньор. В момента усещам, че изпуснахме две точки, в сравнение с, че спечелихме една “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР