Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти обясни защо клубът

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти обясни защо клубът
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Не ни остават никакви почивни дни, това е сериозен проблем

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти изясни за какво клубът не притегли никого през януарския трансферен пазар.

Ние не отписваме нито един шампионат, в който участваме. На полуфинал сме за Купата на Испания, в ШЛ сме на 1/8-финал, на Световното клубно състезание сме на полуфинал... Нашият клуб не загърбва даже обособен мач. Важно е по какъв начин разпределяш силите на футболистите си, тъй като календарът е доста претрупан, а и нещата не се усъвършенстват в това отношение.

Не ни остават никакви почивни дни. Това ме отегчава. Това е сериозен проблем, тъй като в случай че футболистите ми се преуморят, би трябвало да завършваме. Всички сме въодушевени, когато се борим във всички съревнования, само че има някакъв предел. Всички дружно би трябвало да създадем нещо по тематиката.

Един треньор бива освобождаван освен поради своите неточности, а и с цел да се предизвика смяна в отношението на футболистите. Сега ще забележим един по-мотивиран отбор на Валенсия. За един треньор е част от работата, когато го гонят. Няма ментор, който да не е бил уволняван. Може би единствено Гуардиола не е бил. Но в случай че той продължи да работи, един ден и него ще го изритат. Мен персонално са ме освобождавали от тимове по целия свят, само че ето ме тук в този момент.

Не взехме никого, тъй като не се нуждаехме от нови футболисти. Ако преди този момент си възнамерявал добре нещата, след това през зимата не е нужно да се обръщаш към пазара.

Не помня Бензема и Модрич да са идвали в моя офис, тъй като те не се нуждаят от моите препоръки. Легендите на Реал би трябвало да приключват кариерата си в Реал.
 От Саудитска Арабия желаят още две звезди
От Саудитска Арабия желаят още две звезди

Директната оферта е пристигнала от държавното управление на страната за Карим Бензема и Лука Модрич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР