Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешното

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешното
Коментари Харесай

Анчелоти: Винисиус е готов за игра

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди утрешното градско дерби против Атлетико. Той показа, че Винисиус към този момент е изцяло възобновен и ще бъде на линия за дуела. 

" Много е мъчно да оставиш Тони Кроос, Лука Модрич, Феде Валверде, Орелиен Чуамени или Едуардо Камавинга на пейката... Размисълът, който направих тази седмица с тях, е, че когато направя смяна, играчът си потегля печален, а този, който влиза, е благополучен. Разбирам ги. Казвам им да не са тъжни, в случай че излязат от терена, а да са тъжни, в случай че не се оправят добре. Все отново се допуска, че на тяхно място влиза състезател със също толкоз изявени качества “, разяснява Анчелоти. 

„ Винисиус стартира тренировки с тима през вчерашния ден. Контузията е в предишното. Той ще бъде част от групата. Дани Карвахал обаче не е там. Останалите са добре. Арда Гюлер ще се завърне на тренировки назад в понеделник “, сподели още италианецът.

„ Рискът с Винисиус е нулев. Ако на следващия ден преценим, че има 1% риск, няма да го поемаме. Важното е, че Винисиус се е възстановил. Липсва му малко кондиция, само че е обикновено. Това са неща, които ще преценим на следващия ден “, добави той.

„ Мисля, че дербито е чудесна опция за нас. Където и да се намираме сега. Дербито постоянно е особено. Това са два тима от столицата, два тима с доста високо качество. Ще бъде доста прекрасен мач за гледане. Не мисля, че мачът, който Атлетико загуби против Валенсия, оказва някакво въздействие. Те изиграха добър дуел против Лацио. Утре ще бъде друга среща “, показа Анчелоти.

" Нашата цел не е да спечелим не с цел да затрудним ситуацията на „ Атлети “, а да се опитаме да спечелим Ла Лига ", съобщи италианският експерт. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР