Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че все

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че все
Коментари Харесай

Почетино: Всяка седмица ме гонят, но аз имам още една година договор с ПСЖ

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино призна, че към момента мисли за осминафинала от Шампионска лига против Реал (Мадрид). Той сподели, че го гонят всяка седмица, само че му остава още една година от контракта с френския клуб.

" Има доста клюки. Гонят ме всяка седмица, само че ПСЖ генерира сходни спекулации. Аз имам контракта за още една година с клуба и желая да го извърша. Това е ужасно прекарване. За да стигнеш до клуб като ПСЖ, би трябвало да си страховит треньор, само че след година и половина мисля, че съм един от най-хубавите ", показа Почетино в изявление за " Esport3 ".
 Кристоф Галтие е огромният любимец за треньорския пост в ПСЖ
Кристоф Галтие е огромният любимец за треньорския пост в ПСЖ

Специалистът се потвърди с триумфите си в Лига 1

" Аз съм спокоен за моето бъдеще. Нормално е този вид стихии да се генерират в клуб, чиято цел е да завоюва Шампионска лига. В последна сметка спечелихме купата във френското състезание, тъкмо като Манчестър Сити ", добави аржентинският експерт.

" Харесвам Манчестър Сити, тъй като даде на Гуардиола, Чики Бегиристайн и Феран Сориано опцията да изградят подобен тим. В същото време шефовете на клуба дадоха успокоение на плана. ПСЖ обезверено желае да завоюва Шампионска лига. Целта е да я спечелим и е обикновено да се появяват стихии ", сподели още Маурисио Почетино.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР