Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино използва Ювентус и

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино използва Ювентус и
Коментари Харесай

Почетино използва Ювентус и Манчестър Сити за оправдание за липсата на успехи в Шампионската лига

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино употребява Ювентус и Манчестър Сити като образци за други огромни клубове в Европа, които от години работят интензивно да завоюват трофея в Шампионската лига, само че той им се изплъзва. Аржентинецът е подложен на съществени рецензии, откакто парижани отпаднаха от Реал Мадрид в тазгодишното издание на шампионата и за следващ сезон се простиха с мечатата си да вдигнат “купата с огромните уши”.

“Досега ПСЖ доближи полуфинал и край в Шампионската лига, тъй че това е част от развой, който изисква време. Има клубове като Ювентус и Манчестър Сити, които също желаят да завоюват шампионата, само че не съумяват да го реализиран, въпреки да работят усилено”, опита да изясни Почетино.

Ювентус има два трофея - през 1985-а и през 1996-а, въпреки че има цели девет финала на сметката си. Манчестър Сити няма нито една купа от Шампионската лига, а през предходната акция за първи път доближиха до финала, само че там бяха победени от Челси, за които това пък бе втори трофей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР