Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие заяви, че клубът

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие заяви, че клубът
Коментари Харесай

Галтие: Килиан Мбапе се разбра с клуба, но напусна тренировката по-рано

Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие съобщи, че клубът и Килиан Мбапе са изчистили недоразумението сред двете страни, което породи през вчерашния ден. Новият капитан на Франция остана извънредно неудовлетворен от рекламно клипче, което излезе през вчерашния ден. Той изрази своето отвращение с пост в “Инстаграм ”, само че наставникът съобщи, че той през днешния ден е дошъл в положително въодушевление на подготовка.

“Много ми е мъчно да приказвам по този въпрос, тъй като той е сред Килиан и клуба. Тази заран Килиан дойде в положително въодушевление и подготвен за работа. Беше ухилен, както нормално. Той има собствен личен метод на реакция, само че знам, че дружно с управлението са коментирали обстановката. Килиан излезе малко по-рано от днешната подготовка, защото имаше проблеми в бедрото, само че това няма да му попречи на присъединяване в мача на следващия ден, ” съобщи наставникът.

Утре парижани гостуват на Ница и с готовност да пресечен неприятната серия от две следващи загуби в Лига 1. Галтие обаче няма да може да разчита на някои от най-важните си играчи като Неймар, Марко Верати и Преснел Кимпембе.

“Ние всички сме виновни за тази обстановка. Когато печелим, всеки играе своята роля, само че когато губим, всички би трябвало да поемем част от виновността, ” приключи Галтие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР