Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш предяви сериозни претенции към шотландския

...
Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш предяви сериозни претенции към шотландския
Коментари Харесай

От Олимпиакос скочиха на съдията след мача с Лудогорец

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинш предяви съществени искания към шотландския арбитър Боби Мадън, откакто отборът му направи домакинско 1:1 с Лудогорец в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 51-годишният португалец недоволства поради неотсъдени нарушавания и икономисан червен картон на бранител на българския първенец.

“Труден мач, само че това се очакваше. Можехме да вкараме най-малко още един гол, само че съдията не бе на равнище Шампионска лига и повлия на развиването на срещата. При това го направи в ущърб на Олимпиакос. Действията му се отразиха на развиването на дуела. Не отсъди нарушавания против Ел Араби и Хасан, а спести и червен картон за бранител на Лудогорец. Имаше и други моменти, в които не отсъди правилно”, разгласи Мартинш.
 От Олимпиакос скочиха на съдията след мача с Лудогорец
“Съперникът беше доста добре квалифициран. Има положителни футболисти, които ни сътвориха съществени проблеми. Имаше моменти, в които не играхме добре. Показахме същинското си лице през второто полувреме, изключително след 60-ата минута. Убеден съм, че след мача в България ние ще сме се класирали за идната фаза, защото тимът ми работи добре, когато е под напрежение”, добави треньорът на Олимпиакос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР