Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е бесен заради

...
Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е бесен заради
Коментари Харесай

Горан Иванишевич бесен на лавината от критики към Новак: Искам да го сменят

Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич, е гневен поради ежедневните офанзиви към международния №1. Той даде малко изявление, в което не скри възмущението си поради актуалната обстановка във връзка с Джокера.

От дни Новак е обект на нападки от медиите в Хърватия, изявени международни медии, сътрудници, почитатели и специалисти по тенис. Причината е плъзналата болест от ковид на проведената от него благотворителна верига “Адриа Тур”. Въпреки че имаше положителни планове да помогне на тези, които се нуждаят от помощ най-вече, Новак стана за една нощ най-големият изверг в света на тениса.

Новак е подложен на критика поради цялостните трибуни в Белград и Задар, футболния мач, баскетболната среща и най-много поради фамозното празненство в сръбската столица след финала на първия шампионат от веригата. Вчера бащата на Джокович - Сърджан, отбрани сина си, като съобщи, че отговорен за всичко е Григор Димитров, който пръв разгласи, че е дал позитивна проба за Covid-19. Мнозина обаче считат, че точно “дивият купон” е станал повода за всичко, което се случи по-късно.

“Мога да приема, че не трябваше да организираме това празненство, само че всеки е виновен за себе си. Никой не е принуждавал никого да идва в този клуб, нито го е принуждавал да танцува или да си смъква тениската”, съобщи Иванишевич.

Той уточни, че не е сигурен по кое време тъкмо се е популяризирал коронавирусът.

“Как може някой да каже, че болестта е тръгнала от там? Марко Паники - фитнес треньорът на Новак, не беше на купона. Бях с него в Белград всеки ден в продължение на две седмици и той даде позитивен тест, до момента в който аз два пъти бях негативен. Може ли някой да изясни това? Или фактът, че Милян Аманович - физиотерапевтът на Новак, лекуваше лакътя на Димитров в Задар, само че и неговият тест беше отлицателен”, добави Иванишевич.

Той счита, че изказванията, че Григор Димитров преднамерено е криел, че е инфектиран, са безмислени.

Иванишевич, разяснява и слуховете, че Новак Джокович ще бъде отхвърлен от поста ръководител на Съвета на играчите.

“Това е единствено мое мнение, само че почтено казано бих желал да го сменят. От момента, в който стана президент, каквото и да направи, нищо не работи. Всеки го атакува за щяло и нещяло, а в това време той се пробва да направи по този начин, че всички да се усещат добре”, заключи Иванишевич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР