Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков заяви след победата

...
Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков заяви след победата
Коментари Харесай

Ники Желязков: Денис Карягин изигра феноменален мач! и той заслужаваше да бъде MVP

Треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков съобщи след успеха над Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма в разногласието за Суперкупата на България, че Денис Карягин е изиграл свръхестествен мач и той заслужаваше да бъде MVP. Ето още какво показа Желязков пред медиите:

" Първо бях извънредно обезпокоен за нашето положение за този мач. Не желаех да приказвам преди него за някакви травми, с цел да не излезе, че е някакъв тип опрощение. Проблемите, които имахме в тима бяха в действителност доста съществени, само че със страхотната работа на нашия физиотерапевт Христо Тодоров успяхме да закрепим ситуацията в последния миг. Този тим има голям капацитет. Реално ние бяхме упражнявали по този начин от 5 дни дружно ".

" До огромна степен съм удовлетворен. Използвахме нашите мощни и техните слаби страни. На моменти играхме много мъдро. Когато трябваше - рискувахме, където се постановяваше да не рискувахме, не го правехме. Представихме се добре като тим, макар че действително упражняваме дружно от единствено пет дни ", разяснява Желязков.

" Доволен съм и от младите. Денис Карягин изигра свръхестествен мач, а е момче на единствено 18 години. Той заслужаваше да бъде най-полезен състезател, в случай че имаше две награди, щяхме да ги разделим. Илия Петков също игра мощно ", добави треньорът на Нефтохимик.

Ники Желязков е оптимист и за сезона в шампионата. " Ние държим мощните карти, те са нашите ръце. Имаме опитни състезатели, мощни характери, които знаят доста волейбол, само че всички би трябвало да гледаме в една посока, с цел да имаме резултати. Работейки, оправяйки малко здравословните проблеми, които имаме, считам, че ще заиграем още по-добър волейбол ", приключи Желязков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР