Треньорът на Наполи - Руди Гарсия, говори след загубата с

...
Треньорът на Наполи - Руди Гарсия, говори след загубата с
Коментари Харесай

Руди Гарсия: Трябва да се научим поне да не губим мачовете си

Треньорът на Наполи - Руди Гарсия, приказва след загубата с 1:2 от Лацио в мач от Серия А. Наставникът на първенеца на Италия не остана удовлетворен от видяното през второто полувреме. 

" Заслужавахме да водим на полувремето, тъй като играхме в действителност добре първоначално и не получихме гола, който заслужавахме “, сподели Гарсия.

„ При съвсем единственото същинско навлизане на Лацио в нашата половина те вкараха гол, тъй че успеваемостта беше 100 %. Изравнихме, само че през второто полувреме бяхме надалеч по-малко ефикасни в подаванията и основаването на положения “.

„ Като се има поради второто полувреме, Лацио заслужаваше успеха, само че като виждам мача като цяло, мисля, че равенството щеше да е по-добре. Момчетата би трябвало да научат, че когато не можем да спечелим, би трябвало най-малко да не губим ”, разяснява наставникът на Наполи.

Домакините също като че ли се изключиха, откакто Хвича Кварацхелия беше сменен тъкмо след час игра: „ Той също стартира мощно, по-късно загуби няколко топки в рискови обстановки и много загуби активност. Знаехме, че няма 90 минути в краката си, това беше първият му старт след травмата. Той въпреки всичко сподели, че може да направи разликата ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР