Треньорът на Монтана Даниел Пеев направи равносметка за представянето на

...
Треньорът на Монтана Даниел Пеев направи равносметка за представянето на
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Монтана изпраща успешна година

Треньорът на Монтана Даниел Пеев направи равносметка за представянето на неговия тим през 2017 година. Тимът завоюва бронзовите медали в Суперлигата, като игра два финала през предишния сезон - и в шампионата, и за Купата. Отборът дебютира с триумф в евротурнирите, откакто в профил първия си противник Апоел Фар Шаба от Израел на 1/16-финалите в Чалъндж къп.
" Според мен изпращаме добра, сполучлива година - добър минал сезон с два финала, с малшанс да спечелим Купата на България и положително показване в шампионата. В момента, макар доста младия ни тим, мисля, че се представяме доста добре ", сподели Пеев.
" Мога единствено да скърбя за мача, който изиграхме в Разлог. Там не успяхме да влезем в мача, бяхме пренавити. Момчетата не съумяха да дадат изобщо играта, която могат, само че при останалите загуби от Нефтохимик и ЦСКА, бяхме равностойни. Играхме надъхано, с огромно предпочитание. Момчетата се раздадоха. Да, има самостоятелни неточности, само че това бяха сложни и доста потребни срещи за нас ", разяснява треньорът на Монтана.

" През останалото време, за разлика от други тимове, не вършим неточности против тимове, против които останалите бъркат. Ако съпоставяме представянето от предходната година и тази есен, досега сме една концепция по-добре като резултат. Като игра, предвид на това, че сме по-млад тим, има повече съмнения ", съобщи Пеев.

Той насочи и своето благопожелание към почитателите на Монтана: " Да са живи и здрави. Да виждам все по-пълна зала, тъй като виждам празни места. Спортът е за публиката и който е на терена, се раздава на цялостна степен. Когато залата е цялостна, когато има поддръжка, тя се усеща. Всеки има потребност от такава, изключително в тежък миг. Имаме потребност от публиката, играем за нея и за град Монтана ", приключи Даниел Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР